In Nederland kent iedereen deze winkelketen wel. Het bedrijf dat in 1896 is opgericht door Jacob Blokker. Blokker is en winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden.

Blokker is toonaagevend voor het eigentijdse huishouden.

Tevens zijn wij een omnichannel winkel voor iedereen en altijd dichtbij.

Met een relevante winkel en een goed en betrouwbaar huishoud- en basisassortiment hebben wij veel bekende merken in huis, zoals;

Philips, BK, Brabantia, Mepal, Tefal, Leifheit, HG, Curver, Herman den Blijker, Princess en vele andere bekende A-merken.

Tevens heeft Blokker onder haar eigen naam een goed, betrouwbaar en betaalbare merknaam verworven in meerdere assortimentsgroepen.

Blokker biedt producten uit de categorieën: Koken, Huishouden en Wonen.

Daarnaast biedt Blokker altijd vernieuwende en seizoensgebonden producten.

Kortom; Wij maken van jouw huis een thuis!


blokker&jij

blokker&jij is het nieuwe spaarprogramma van blokker, waarmee we trouwe klanten willen belonen.

In de Blokker-app vind je een klantkaart. Laat de klantkaart scannen in de winkel. Bij iedere 5 euro die je uitgeeft bij Blokker, krijg je 1 spaarpunt. Punten kun je inwisselen voor korting of cadeaus.

Medoen is heel gemakkelijk en helemaal gratis.

In de app worden de bonnen van al jouw aankopen in de winkel bij elkaar bewaard. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de bon als je een aankoop wilt ruilen of als je hem nodig hebt voor garantie.


Tafelzeil

Wil je je tafel goed beschermen maar niet verstoppen? De transparante tefelbeschermer gebruikt u als een soort glasplaat op uw tafel en beschermt niet alleen je tafel maar het geeft een mooie strakke look, is duurzaam en praktisch in gebruik.


Dit slijtvaste robuuste tafelzeil is verkrijgbaar bij Blokker Nieuwleusen. De 2 mm dikte zorgt ervoor dat het zwaar genoeg is waardoor het op tafel blijft liggen. Doordat je het tafelzeil exact op maat koopt bedekt het de hele tafel.

We kunnen dit tafelzeil op maat leveren. De prijzen gaan per strekkende meter.

Tot 1 meter breed €20,00 per meter
Tot 1,2 meter breed €25,00 per meter

Wil je ook dit fantastische tafelzeil?


Douwe Egberts

Elke Douwe Egberts-, Pickwick- en SENSEO®-verpakking bevat waardepunten waarmee je kan sparen voor trendy koffie en thee assortiment.

Ieder waardepunt is geld waard; zo spaar je voor een cadeau dat je kan betalen met waardepunten, geld of een combinatie daarvan. Je vindt bij ons het gehele assortiment van het oudste spaarprogramma van Nederland!


Sodastream

We weten allemaal dat water drinken belangrijk is voor ons lichaam, maar toch doen we dit vaak veel te weinig. Het SodaStream systeem maakt het stukken makkelijker om voldoende water te drinken.

Met de SodaStream apparaten maak je van kraanwater zelf bruisend water en je kunt ook zelf SodaStream frisdrank maken. Het SodaStream apparaat geeft je de optie om zelf te kiezen hoe intens je water bruist.

Daarna kun je er nog een smaakje aan toevoegen, er is keus genoeg. Join the Soda club!

Wanneer je koolzuurcylinder op is kun je deze gemakkelijk omruilen voor 12,99 in onze winkel.

Bekijk het assortiment door op onderstaande link te klikken, vergeet niet lokaal te bestellen door in het in de winkel aan te schaffen. Join the SodaClub!